Skip to content

About Us

Bontas Enteprise

Bun venit în lumea captivantă a “mediului online” 
Bontas Enterprise este o agenție de marketing online creată din pasiune și sculptată din visuri digitale. Aici, suntem mai mult decât o echipă de specialiști în marketing; suntem călători curajoși în labirintul fascinant al internetului, ghidându-vă cu pricepere și îndrăzneală prin haosul informațional.

Salut! 

Bontas Enterprise a fost initial un proiect dezvolat prin Danut Bontas Consulting  

Numele meu este Danut Bontas si sunt 100% responsabil de proiectul tau. Fie ca vrei un sa ai un website nou sau pur si simplu vrei sa te lansezi online si ai nevoie de marketing, sunt omul tau. 

Gandim strategii impreuna si iti dau cele mai bune solutii de pe piata.

Specializarea mea si a echipei este de a crea pentru un business deja existent amprenta online care va dura si va fructifica serviciile tale online. 

Imi place sa spun ca un website te promoveaza 24 din 24, nici un angajat nu poate face acest lucru. 

Cu totii suntem diferiti

Fiecare persoană este unică și diferită în propria sa manieră. Fie că vorbim despre trăsături fizice, personalitate, interese, abilități sau experiențe de viață, fiecare individ este o combinație unică de caracteristici și calități. Asa este si business-ul tau!

Acest aspect al diversității în rândul oamenilor este ceea ce face lumea noastră să fie atât de interesantă și colorată. Diferențele noastre ne oferă oportunitatea de a învăța unii de la alții, de a ne inspira și de a ne dezvolta continuu. În loc să ne teamă de diferențe, ar trebui să le sărbătorim și să le îmbrățișăm.

Hai sa colaboram la urmatorul tau proiect!

Super Efficient

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

Deeply Commited

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

Highly Skilled

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

Keith Marshall

Designer

George Williams

Developer

Julia Castillo

Client service